SPORT

Fitnessshop.cz

Fitnessshop.cz

Obchod zaměřený na prodej sportovní a fitness výživy a posilovacích strojů Kettler. Výživa Multipower, Multaben, Sypro, Max Muscle, Amix, Promil, Scitec Nutricion a Isostar. Nabízíme výhodné balíčky sortiment 4 - komponentní protein, syrovátkový i sojový isolát, gainery, carnitin, thermo burnery, krealkalyn, BCAA, aminokyseliny, proteinové tyčinky a polévky, kloubní výživa. Jsme specialisté na hubnutí a tvarování postavy /Program 21/, nárůst svalové hmoty a regenerační programy. 20 let tradice.
http://www.fitnessshop.cz | Praha-Vinohrady
Ferrino

Ferrino

E-shop a značková prodejna výhradního dovozce. Nabízíme batohy, spacáky, stany a doplňky. Najdete vše od FERRINO, oblečení HIGH LAB, NORDSEN, HIGHPOINT, Humi OUTDOOR, REJOICE, Canard, HUSKY, boty GARMONT, ASOLO, AKU, KEEN, NUMERO UNO.
http://www.ferrino.cz | Praha-Holešovice
FORTUNA sázková kancelář, a.s.

FORTUNA sázková kancelář, a.s.

Nabídka kurzového sázení a provoz číselných her.
http://www.ifortuna.cz | Praha-Strašnice
Fitness.cz & Kettler

Fitness.cz & Kettler

Prodej fitness zařízení a sportovní výživa pro domácí a komerční posilovny. Nabízíme kvalitní posilovací stroje značek: KETTLER, TUNTURI, TECHNOGYM a další. Odborné poradenství a rychlá doprava na adresu zdarma. Možnost nákupu na splátky. Fitness shop sortiment: rotopedy, běžecké pásy, cyklotrenažéry, eliptické trenažéry, činky, ergometry, posilovací lavice, posilovací věže, spinningová kola, steppery, trampolíny, veslařské trenažéry, proteiny, kreatin, sacharidy, dieta a spalovače tuku.
http://www.fitness.cz | Brno-Veveří
Fitness24 s.r.o.

Fitness24 s.r.o.

Provozujeme maloobchod i velkoobchod, kde sportovní výživa, vitamíny a doplňky stravy pro zdraví, krásu, posilování, fitness, dietu i hubnutí jsou hlavním sortimentem našeho prodeje. Oficiálně na našem trhu zastupujeme značky MUSCLETECH, Muscle Asylum Project, Cytogenix Laboratories nebo Iovate, kterými zásobujeme prodejní sítě, fitness centra, posilovny i lékárny. Nabízíme prodej za maloobchodní i velkoobchodní ceny, rychlou dopravu zdarma a vysokou skladovou dostupnost. Provozujeme posilovnu.
http://www.fitness-24.cz | Blatnice pod Svatým Antonínkem
FIT STUDIO JANA

FIT STUDIO JANA

Studio se zaměřuje především na aqua aerobic a kurzy pilates, dále nabízí power jógu, chi-toning, BOSU, zdravotní cvičení, fitball. Pořádáme různé sportovní akce a víkendové pobyty se cvičením - aqua aerobik, pilates, overbally.
Fitness 3000

Fitness 3000

Moderní fitness v centru města 400m. Nabízíme regeneraci, relaxaci, osobní trenéry a prodej sportovní výživy. K dispozici je Vám kardio zóna s vybavením kettler a 4health běžící pásy, crosstrenažery, spinn kola, studentské slevy, příjem kuponů Accor.
FAMILY LUKY, s.r.o.

FAMILY LUKY, s.r.o.

Provoz sportovního centra s důrazem na individuální přístup. K dispozici je posilovna, tenisové kurty a sportbar. Nabídka aerobiku a spinningu.
Fit Shine

Fit Shine

Sportovně relaxační fitness centrum pro muže i ženy a jediná kardiozóna tohoto typu. Vybavení studia je od firmy TECHNOGYM. Nabízíme Power Plate, Vacu Shape, nutriční poradenství, masáže a os.trenéra. Preferujeme osobní přístup v příjemném prostředí.
http://www.fitshine.cz | Hradec Králové-Nový Hradec Králové
Fitness pro - Fit klub (pobočka Přerov I-Město)

Fitness pro - Fit klub (pobočka Přerov I-Město)

Moderní fitness centrum s nadstandardními službami pro začátečníky i pokročilé. Nabízíme posilovnu, cardio, spinning, Race Walker, osobní trenérství, Zumbu, Bosu Mix, Power jógu, Pilates atd. K odpočinku u nás najdete masáže, solárium, sauny a bar.
http://www.fitklub-prerov.cz | Přerov I-Město
FIT KLUB Jitřenka, s.r.o.

FIT KLUB Jitřenka, s.r.o.

Provozování fitness centra s plně vybavenou posilovnou.
Fitbox klub-Black Panther o.s.

Fitbox klub-Black Panther o.s.

Provozování fitboxu, pilates a jiných sportů.
http://www.blackpanther.cz | Svitavy-Předměstí
Fitness Bolevec - Barbora PAVLOVOVÁ MRÁZKOVÁ

Fitness Bolevec - Barbora PAVLOVOVÁ MRÁZKOVÁ

Fitness pro muže, ženy začínající i pokročilé. Fitness trenér - mistryně světa v kulturistice Vám připraví osobní cvičební a dietní program, poradí jak cvičit a jak zhubnout. Fitness - moderní posilovací stroje, rotopedy, steppry, solárium, výživa.
Fitness Ladies

Fitness Ladies

Provoz fitness centra pro ženy. Kombinace posilovacích strojů a kardio zóny. Po celou dobu se o Vás stará trenér. Pomůžeme Vám s tvarováním postavy a s vytvořením Vašeho ideálního jídelníčku. K dispozici parkoviště.
Fitness Slavia, s.r.o.

Fitness Slavia, s.r.o.

Fitness centrum s profesionálně vybavenou posilovnou, masérnou, soláriem, sálem na aerobic, indoor cycling, cardiozónou a barem. Poradenství ohledně správného cvičení a výživy zajišťují absolventi FTVS, lékaři a odborní trenéři.
http://www.slaviafitness.cz | Praha-Vršovice