SPORT

Sport Centrum Písek

Sport Centrum Písek

Sportovní centrum nabízí squash, tenis, bowling, golf, stolní tenis, wallyball, kulečník. Pořádáme firemní, soukromé akce, golfové turnaje. Restaurace s kapacitou 70 míst - oslavy, vánoční večírky, školení. Kryté tenisové kurty, golfový simulátor.
http://www.sportcentrumpisek.com | Písek-Pražské Předměstí
Svět wellness

Svět wellness

Nabízíme vodní SPA s relaxačními bazény a parní solnou lázní, saunový svět s relaxační částí a venkovním ledovým bazénkem s terasou. Využít můžete moderní fitness, odborné a exotické masáže, privátní whirlpool, kolagenové solárium a wellness pobyty.
STAR TRAC health club

STAR TRAC health club

Fitness centrum - komplexní služby. V nabídce rozsáhlá kardio-zóna, posilovna, dámské fitness, spinning, aerobic, power joga, pilates, tae-bo, zumba, bosu, power plate, vířivka, parní lázeň, sauna, solárium a masáže. Poradenství pro zdravou výživu.
http://www.vasklub.cz | Brno-Štýřice
Spinning & Fitness s.r.o

Spinning & Fitness s.r.o

Provozujeme fitcentrum, které zahrnuje posilovnu kardio zónu a Spinning. Trenéři vám analýzou na přístroji InBody zjistí kompozici těla. Na základě výsledků vytvoří individuální stravovací a tréninkový plán šitý vám na míru.
Squash Centrum Kunratice

Squash Centrum Kunratice

Sportovní centrum s nabídkou čtyř squashových kurtů ASB, posilovnou, stolním tenisem, fotbálkem v kurtu, spinningem a soláriem. Sport bar, sport shop, sportovní přenosy, vyplétání raket, WI-FI připojení. Možnost studentských slev a permanentek.
Sportovní centrum Radostova Luhačovice

Sportovní centrum Radostova Luhačovice

Provozujeme sportovní areál pro sportovní a profesionální kluby. Máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.
Sport centrum Holešov

Sport centrum Holešov

Sportovní centrum nabízí plavání pro vaši zábavu a relaxaci. Plavecký krytý bazén 25m, tobogán, sauna, fitcentrum - posilovna (běžící pás, rotopedy, aj.), Sport Cycling, squash, solárium, vířivý bazén Spa Profi. K dispozici je také restaurace Sport.
SPORTCENTRUM BOBRKY, s.r.o.

SPORTCENTRUM BOBRKY, s.r.o.

Provozujeme sportovní centrum.
Vsetín
Sportoviště města Uherské Hradiště

Sportoviště města Uherské Hradiště

Provoz hřiště s umělou travou a osvětlením.
http://www.sportoviste-uh.cz | Uherské Hradiště
Sportovní rybářství Jestřabice, spol. s r.o.

Sportovní rybářství Jestřabice, spol. s r.o.

Možnost sportovního rybolovu na přehradě.
Studio KAA! s.r.o.

Studio KAA! s.r.o.

Organizování firemních plaveb na lodi ve vodách Jadranského moře. Pronájem lodi plachetnice nebo katamaránu i s kapitánem. Zajištění ubytování před vyplutím i po návratu. Organizování programu, soutěží, školení, individuální dovolená. Teambuilding pro vaše zaměstnance.
Sportcentrum Delfín

Sportcentrum Delfín

Moderní sportcentrum se squash kurty, Kinesis, spoustou studiových lekcí, kráasným prostředím a lidským přístupem. Máme tu také kavárnu, masáže a solárium.
http://www.delfin.cz | České Budějovice
sportbaby.cz

sportbaby.cz

Žebřiny do dětského pokoje, dětské domácí prolézačky. Dětské žebřiny různých rozměrů, dřevěné a kovové ribstole do bytu.