SPORT

SAVITAR, s.r.o.

SAVITAR, s.r.o.

Dům plný odpočinku a relaxace v historickém centru Litomyšle. Jsme nové relaxační wellness centrum v městě UNESCO, nedaleko zámku. Najdete u nás wellness služby (sauna, parní lázeň, zábavní sprchy, salionárium, sluneční louka, whirlpool) masáže a zábaly, lymfodrenáž, doplněné o služby kosmetiky, pedikúry - manikúry a kadeřnictví. Pro Vaši dokonalou relaxaci nabízíme ubytování v prostorných apartmánech. K příjemnému posezení Vás zveme do kavárny Cafétéria202. Otevřeno i o víkendech a svátcích.
http://www.savitar.cz | Litomyšl-Město
Renospond, s.r.o.

Renospond, s.r.o.

Ubytování v příjemném hotelu s rehabilitačním centrem a celoročním provozem. Hotel se nachází v jedinečném prostředí Českomoravské Vysočiny. Rekondiční pobyty pro seniory, firemní akce, svatby, školy v přírodě, dovolená s dětmi. Koupaliště u hotelu.
VEKTOR WELLNESS CLUB, s.r.o.

VEKTOR WELLNESS CLUB, s.r.o.

Nabízíme individuální tréninkový program pro zlepšení Vaší psychické i fyzické kondice. Provozujeme jediné Alpinning centrum v Pardubicích. Nabízíme zdravotní cvičení, pilates, powerjógu, cvičení aerobiku, posilování formou kruhového tréninku, spinning, cvičení s miminky a těhotenského cvičení. Jsme tu pro maminky s dětmi, obyčejné lidi, kterým na sobě záleží, rekreační sportovce, lidi trpící nadváhou a vítáni jsou i zájemci nad 60 let. Lymfatické a relaxační masáže.
http://www.aerobik-pardubice.cz | Pardubice-Zelené Předměstí
H centrum

H centrum

Sportovní a relaxační centrum nabízí široké spektrum možností aktivního odpočinku - tenis, badminton, lezení, fitness, bowling a regeneraci těla - sauna, vířivky, masáže, solárium. Můžete se nechat u nás hýčkat a relaxovat po náročné práci.
http://www.hcentrum.net | Staré Hradiště
Fitbox klub-Black Panther o.s.

Fitbox klub-Black Panther o.s.

Provozování fitboxu, pilates a jiných sportů.
http://www.blackpanther.cz | Svitavy-Předměstí