SPORT

Fitness Ladies

Fitness Ladies

Provoz fitness centra pro ženy. Kombinace posilovacích strojů a kardio zóny. Po celou dobu se o Vás stará trenér. Pomůžeme Vám s tvarováním postavy a s vytvořením Vašeho ideálního jídelníčku. K dispozici parkoviště.
PARTYFIT

PARTYFIT

Revoluční cvičení, rychlé spalování tuků - H.E.A.T., Zumba, Břišní pekáč, Dance Aerobik, Cvičení pro děti a těhotné, hlídání dětí. Příjemné prostředí, klimatizované sály, přímo na Metru (B), 25 min. z celé Prahy. Pronájem tělocvičny, otevřeno denně.
http://www.partyfit.cz | Praha-Karlín
RPF RADOTÍN POWER FITNESS

RPF RADOTÍN POWER FITNESS

V nově otevřeném fitnesscentru nabízíme tréninky pod podhledem vyškolených trenérů s možností pronájmu sálů pro individuální tréninky. Provozujeme aerobic, body styling, Zumba, Joga, cvičení s dětmi, cvičení na balónech, pilates, box, bojové umění.
http://www.rpfitness.cz | Praha-Radotín
WORLD CLASS HEALTH ACADEMY

WORLD CLASS HEALTH ACADEMY

Profesionální služby fitness centra pro začátečníky i pokročilé. Široká škála cvičebních technik, jako jsou Aerobic, Spinning, Jóga, Pilates, Zumba, box nebo Core tréning. Pro odpočinek sauna, pára, solárium, masáže a další nadstandardní služby.
http://www.worldclass.cz | Praha-Nové Město
Fitness Slavia, s.r.o.

Fitness Slavia, s.r.o.

Fitness centrum s profesionálně vybavenou posilovnou, masérnou, soláriem, sálem na aerobic, indoor cycling, cardiozónou a barem. Poradenství ohledně správného cvičení a výživy zajišťují absolventi FTVS, lékaři a odborní trenéři.
http://www.slaviafitness.cz | Praha-Vršovice
NETFOTBAL, s.r.o.

NETFOTBAL, s.r.o.

Eshop NETfotbal prodává fotbalové kopačky, fotbalové míče, chrániče, stulpny a další fotbalové potřeby.
Kamisport

Kamisport

Kamisport - prodej zimního sportovního oblečení, lyžařských boty, lyží Nordica, Head, Fischer, sjezdových lyží, freeride lyží, cykloservis, půjčovna lyží
sportbaby.cz

sportbaby.cz

Žebřiny do dětského pokoje, dětské domácí prolézačky. Dětské žebřiny různých rozměrů, dřevěné a kovové ribstole do bytu.