SPORT

Pavel Trampota - PT - servis

Pavel Trampota - PT - servis

Ihned skladem sportovní výživa na hubnutí, zvýšení výkonu, stavbu svalové hmoty, regeneraci, kloubní výživa. Protein, bílkoviny, sacharidy, diety, carnitin, karnitin, creatin, vitaminy, posilovací stroje, činky, trenažéry. V e-shopu máme vše pro kulturistiku, fitness, wellness, box a další sporty. Promil, Nutrend, Aminostar, Isostar, Vitalmax, Amix, Enervit, BSN, Polar, Scitec, Dymatize, PVL další značky. Zásobování pro posilovny, lékárny, sportovní kluby a prodejny do 24 hodin. Doprava zdarma.
http://www.ptservis.cz | Plzeň-Lobzy
Sportpenzion Pohoda

Sportpenzion Pohoda

Sportpenzion nabízí řadu sportovních a relaxačních služeb: wellness (vířivka, sauna nebo pára), fitness, tenis, zumba, pilates, bosu, indoor cycling, beach volejbal. Jsme multifunkční sportovní areál.
Sportovní areál Berounka

Sportovní areál Berounka

Nově zrekonstruovaný sportovní areál s ubytováním v 1-4 lůžkových pokojích se standardním vybavením. Do komplexu spadá restaurace, šatny, posilovna, venkovní terasa, 2 víceúčelová hřiště s umělým povrchem a 2 fotbalová hřiště.
Kalikovský mlýn

Kalikovský mlýn

Zrekonstruovaný mlýn nabízí stylové prostředí restaurace s průhledem na vodní elektrárnu s Kaplanovou turbínou, zahradní terasou na břehu řeky Mže. Dále nabízíme moderní čtyřdráhový bowling, squash (2 kurty), aerobic, indoor cycling.
http://www.sportcentrumplzen.cz | Plzeň-Jižní Předměstí
Ing. Bc. Jan Zavadil - PROFITSPORT - Dámský fitness

Ing. Bc. Jan Zavadil - PROFITSPORT - Dámský fitness

Provozujeme fitbox, pilates, indoor cycling, power joga, bodyforming, thai box-robics, dámský fitness. Nabízíme úpravy jídelníčku, diety, programy na hubnutí a redukci tuku, tréninkové plány, osobní trenér. Prodáváme proteiny, aminokyseliny, Nitrix.
http://www.cviceni-plzen.cz | Plzeň-Jižní Předměstí
Fitness Bolevec - Barbora PAVLOVOVÁ MRÁZKOVÁ

Fitness Bolevec - Barbora PAVLOVOVÁ MRÁZKOVÁ

Fitness pro muže, ženy začínající i pokročilé. Fitness trenér - mistryně světa v kulturistice Vám připraví osobní cvičební a dietní program, poradí jak cvičit a jak zhubnout. Fitness - moderní posilovací stroje, rotopedy, steppry, solárium, výživa.
Avalon Fitness, s.r.o.

Avalon Fitness, s.r.o.

Nabízíme individuální přístup, profesionální služby a nejmodernější vybavení. Můžete využít posilovnu 350 m2 Grün Sport(R), kardio zónu od firmy Matrix, saunu, sál na aerobik, jógu a další sporty, sál na indoor cycling s 20 koly a sportovní bar.
http://www.avalonfitness.cz | Plzeň-Jižní Předměstí
KWK FIT, spol. s r.o.

KWK FIT, spol. s r.o.

Třípatrové Fitness studio pro každého na ploše 1300m2. Individuální fitness programy. Můžete využít první zkušební fitness cvičení a poznat svět fitness. Nabízíme služby osobního trenéra.
http://www.kwkfit.cz | Plzeň-Lobzy
A.B., v.o.s.

A.B., v.o.s.

Provoz fitness centra.
http://www.fitnesscity.cz | Plzeň-Východní Předměstí
DÁMSKÉ FITNESS STUDIO DAREN

DÁMSKÉ FITNESS STUDIO DAREN

Provozujeme dámské fitness studio 100m2- rozšířená aerobní zóna, stroje na problematické partie. Novinka-Power Plate. Nabízíme sestavení tréninkového plánu a redukčního jídelníčku, občerstvení. Turbosolárium Green Energy-šetrnější, zdravější opálení.
http://www.volny.cz/fitness-daren | Plzeň-Severní Předměstí