SPORT

AR SPORT SNOWBOARDS, s.r.o.

AR SPORT SNOWBOARDS, s.r.o.

Jsme internetový obchod s kamennou prodejnou a vlastními velkoobchodními sklady. Nabízíme kompletní vybavení na snowboarding (snowboardy, boty, vázání, oblečení, helmy, chrániče a různé doplňky), freeskiing (lyže, vázání, hůlky, oblečení, vaky) a kiteboarding (kiteboardy, footpady, footsrapy, finsy a grab handle). Prodáváme výrobky světových značek 686, Armada, Burton, O?Neill, Dainese, Lamar, Sims, Nitro, Nidecker, Option, Rome, RRD, Salomon, Scott, Smith, Westige, Hamer, Forum.
http://www.snowboards.cz | Vrchlabí-Hořejší Vrchlabí
Tělovýchovná Jednota Lokomotiva Trutnov o.s.

Tělovýchovná Jednota Lokomotiva Trutnov o.s.

TJ Loko provozuje sportovní zařízení města stadiony, haly, bazény, ubytování. Zajišťuje činnost oddílů - aikido, atletika, basketbal, box, cyklistika, fotbal, hokej, judo, kanoistika, lyžování, orientační běh, plavání, tenis, volejbal.
http://www.lokotrutnov.cz | Trutnov-Střední Předměstí
Fit Shine

Fit Shine

Sportovně relaxační fitness centrum pro muže i ženy a jediná kardiozóna tohoto typu. Vybavení studia je od firmy TECHNOGYM. Nabízíme Power Plate, Vacu Shape, nutriční poradenství, masáže a os.trenéra. Preferujeme osobní přístup v příjemném prostředí.
http://www.fitshine.cz | Hradec Králové-Nový Hradec Králové
Contours (pobočka Hradec Králové-Pražské Předměstí)

Contours (pobočka Hradec Králové-Pražské Předměstí)

Fitness jen pro ženy, cvičení trvá 30 minut, kombinace posilovacích strojů a aerobních stanovišť je ideální pro snižování hmotnosti a tvarování postavy. Vhodné pro každý věk, váhu a kondici. Po celou dobu se o Vás stará trenérka.
http://www.contours.cz | Hradec Králové-Pražské Předměstí
EUROHORIZONT-EX, s.r.o., Hradec Králové

EUROHORIZONT-EX, s.r.o., Hradec Králové

Provoz fitness centra se soláriem, horolezeckou stěnou, tělocvičnou a saunou. Nabídka spinnigu a kurzů tance. Možnost využití osobního trenéra.
http://www.fit4fun.cz | Hradec Králové-Slezské Předměstí