SPORT / Sportovní oddíly; organizace; kluby; svazy

Zadejte minimálně tři znaky

Cashpoint Entertainment, a.s.

Cashpoint Entertainment, a.s.

Provoz sázkové kanceláře a samoobslužných terminálů. Zajištění kompletního marketingu pro kurzové sázení.
Českomoravská loterijní, a.s.

Českomoravská loterijní, a.s.

Provozování loterií a jiných podobných her.
FORTUNA sázková kancelář, a.s.

FORTUNA sázková kancelář, a.s.

Nabídka kurzového sázení a provoz číselných her.
http://www.ifortuna.cz | Praha-Strašnice
GAMESTAR, a.s.

GAMESTAR, a.s.

Provozování okamžité loterie.
http://www.stiracilosy.cz | Praha-Smíchov
CHANCE, a.s.

CHANCE, a.s.

Nabídka kurzových sázek na sport a hry Korunka. Možnost sázení po telefonu či přípravy a zaslání tiketu přes internet na pobočku nebo na TeleChanci.
http://www.chance.cz | Praha-Řepy
Sportovní areály města Kladna, s.r.o.

Sportovní areály města Kladna, s.r.o.

Spravujeme tyto sportoviště: aquapark, letní koupaliště, krytý bazén, atletický stadion s in-line dráhou a hřišti s umělým povrchem, hokejbalovou arénu, víceúčelovou sportovní halu, zimní stadion, saunu, tenisové kurty, víceúčelová hřiště a ubytovnu.
http://www.samk.cz | Kladno-Rozdělov
OXYGEN, s.r.o.

OXYGEN, s.r.o.

Ve sportovním klubu na vás čeká moderní posilovna s kardiozónou, aerobní sál - zumba, stepaerobik, powerjóga, street dance, flexiball, yogalates, bosu, reebock deck, dětský aerobick, spinning, squashové kurty. Poradenství ve výživě, tréninkové plány.
http://www.oxygensport.cz | Příbram VIII
SPORTCENTRUM STEP

SPORTCENTRUM STEP

Nabízí sport a wellness služby-tenis, squash, stolní tenis, badminton, curling, golf indoor, bazén, whirlpool, pára, saunový svět, privátní sauna a whirlpool, solární louka, masáže, fitness, bowling, restaurace, bar, dětský koutek. Parkoviště zdarma.
Sportpenzion Pohoda

Sportpenzion Pohoda

Sportpenzion nabízí řadu sportovních a relaxačních služeb: wellness (vířivka, sauna nebo pára), fitness, tenis, zumba, pilates, bosu, indoor cycling, beach volejbal. Jsme multifunkční sportovní areál.
Sportovní areál Berounka

Sportovní areál Berounka

Nově zrekonstruovaný sportovní areál s ubytováním v 1-4 lůžkových pokojích se standardním vybavením. Do komplexu spadá restaurace, šatny, posilovna, venkovní terasa, 2 víceúčelová hřiště s umělým povrchem a 2 fotbalová hřiště.
Kalikovský mlýn

Kalikovský mlýn

Zrekonstruovaný mlýn nabízí stylové prostředí restaurace s průhledem na vodní elektrárnu s Kaplanovou turbínou, zahradní terasou na břehu řeky Mže. Dále nabízíme moderní čtyřdráhový bowling, squash (2 kurty), aerobic, indoor cycling.
http://www.sportcentrumplzen.cz | Plzeň-Jižní Předměstí
Sportovní zařízení města Jičín

Sportovní zařízení města Jičín

Aquapark - bazény, tobogán, vířivka, sauny, pára, plavecké kurzy. Sportcentrum nabízí sportovní haly, fotbalová hřiště, atletické dráhy, kurty. Sportovní areál je vhodný pro soustředění, turnaje. Možnost zajištění ubytování a stravování.
Tělovýchovná Jednota Lokomotiva Trutnov o.s.

Tělovýchovná Jednota Lokomotiva Trutnov o.s.

TJ Loko provozuje sportovní zařízení města stadiony, haly, bazény, ubytování. Zajišťuje činnost oddílů - aikido, atletika, basketbal, box, cyklistika, fotbal, hokej, judo, kanoistika, lyžování, orientační běh, plavání, tenis, volejbal.
http://www.lokotrutnov.cz | Trutnov-Střední Předměstí
TRENÉRSKÁ ŠKOLA PETRA STACHA, MISTRA EVROPY

TRENÉRSKÁ ŠKOLA PETRA STACHA, MISTRA EVROPY

Akreditované zařízení MŠMT ČR pořádá školení, rekvalifikační kurzy a semináře pro výkon povolání (zaměstnání) trenér (osobní, kulturistiky), kondiční trenér, instruktor fitness, sportovní masér a cvičitel ZTV. Kurzy mohou být hrazeny úřady práce.
Fitness.cz & Kettler

Fitness.cz & Kettler

Prodej fitness zařízení a sportovní výživa pro domácí a komerční posilovny. Nabízíme kvalitní posilovací stroje značek: KETTLER, TUNTURI, TECHNOGYM a další. Odborné poradenství a rychlá doprava na adresu zdarma. Možnost nákupu na splátky. Fitness shop sortiment: rotopedy, běžecké pásy, cyklotrenažéry, eliptické trenažéry, činky, ergometry, posilovací lavice, posilovací věže, spinningová kola, steppery, trampolíny, veslařské trenažéry, proteiny, kreatin, sacharidy, dieta a spalovače tuku.
http://www.fitness.cz | Brno-Veveří
Sportovní centrum Radostova Luhačovice

Sportovní centrum Radostova Luhačovice

Provozujeme sportovní areál pro sportovní a profesionální kluby. Máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.
Sport centrum Holešov

Sport centrum Holešov

Sportovní centrum nabízí plavání pro vaši zábavu a relaxaci. Plavecký krytý bazén 25m, tobogán, sauna, fitcentrum - posilovna (běžící pás, rotopedy, aj.), Sport Cycling, squash, solárium, vířivý bazén Spa Profi. K dispozici je také restaurace Sport.
Aleš Basista

Aleš Basista

Provoz sportovního areálu a dráhy na Rolling Ball. Prodej dárkových poukazů.
BEACH SPORT, spol. s r.o.

BEACH SPORT, spol. s r.o.

Provozování beach-volejbalových kurtů.
NOVESTA SPORT, spol. s r.o.

NOVESTA SPORT, spol. s r.o.

Provoz kryté sportovní haly.

Výhody registrace firmy

1
Popis nejdůležitější výhody!
2
Mnohem více klientů!
3
Mnohem více peněz!

Zargistrujete svou firmu: