SPORT / Sportovní potřeby - letní sporty

Zadejte minimálně tři znaky

HERVIS Sport a móda, s.r.o.

HERVIS Sport a móda, s.r.o.

Specializujeme se na sportovní výstroj a výzbroj pro běh, turistiku a outdoor, tenis, fitness, lyžování, snowboarding apod. Nabízíme sportovní obuv a sportovní oblečení téměř všech světových značek jako Adidas, Puma, Nike, Reebock, Salomon, Mammut, Scott, Columbia, Merrell, Head, Blizard, Atomic, Fisher a mnoho dalších. Díky servisu poskytujeme zákazníkům seřízení lyži a kol s certifikátem.
http://www.hervis.cz | Praha-Štěrboholy
HUSKY CZ

HUSKY CZ

Vyrábíme a prodáváme outdoorové vybavení. Stany, spací pytle, batohy, tašky, bundy, kalhoty, zimní oblečení. Používáme značkové materiály nowind, polartec, tecnopile, cordura, schoeller. Vybavení expedičních, horolezeckých a záchranářských teamů.
http://www.huskycz.cz | Praha-Žižkov
HARFA SPORT

HARFA SPORT

Specializované prodejny sjezdových lyží, běžeckých lyží, snowboardů a veškerých doplňků. Prodáváme lyže SALOMON, ATOMIC, VÖLKL, ROSSIGNOL, HEAD, DYNASTAR, kvalitní lyžařské oblečení KJUS, SPYDER, GOLDWIN, DAEHLIE, SCOTT, BONFIRE, Dale of Norway. Dále u nás naleznete značky BURTON, LANGE, NORDICA, TECNICA, FISCHER, MADSHUS, CRAFT, DALE, POC, LEKI, REUSCH, TOKO, SWIX, ROXY, UVEX, SMITH, ZAI a jiné. Nabízíme profesionální servis, půjčovnu, velké test-centrum aktuálních modelů, bazar a e-shop.
http://www.harfasport.cz | Praha-Vysočany
HANIBAL SPORT

HANIBAL SPORT

Obchod s potřebami pro svobodné cestování. Nabízíme stany, batohy, spacáky, vařiče, termoprádlo. Asolo, Boll, Pinguin, Coleman, Devold, Direct Alpine, Jurek, Lowa, Tilak, Victorinox, Warmpeace, MSR, Petzl, Salewa, Sigg, Suunto, Karrimor, Sensor.
http://www.hanibal.cz | Praha-Vinohrady
HELMY.CZ

HELMY.CZ

E-shop a kamenná prodejna nabízí sportovní chrániče značek Uvex, Dainese, Bern, Oakley, K2, TSG, Westige a další. Naleznete zde helmy na snowboard, přilby na lyže, páteřáky, krunýře, integrální helmy, chrániče kolen a holení i brýlí na lyže.
http://www.helmy.cz | Praha-Vršovice
HAYASHI TOP TEN

HAYASHI TOP TEN

Velkoobchod, maloobchod a výroba pomůcek pro bojové umění a sporty, karate, box, aikido, judo, taekwon-do, kung-fu. Fitness. Výhradní zastoupení firem Hayashi, Top Ten, Hammer, Twins, Sphinx, Adidas box, Adidas wrestling. Sportovní podlahy - tatami.
http://www.hayashi.cz | Praha-Stodůlky
HAPPY SPORT

HAPPY SPORT

Specializované prodejny nového i použitého vybavení pro zimní sporty. Nabízíme lyže, snowboardy, lyžařské i snowboardové boty, vázání, hůlky, lyžařské i snowboardové oblečení a doplňky, rukavice, brýle, vosky. Půjčovny a servis lyží a snowboardů.
http://www.happysport.cz | Praha-Letňany

Výhody registrace firmy

1
Popis nejdůležitější výhody!
2
Mnohem více klientů!
3
Mnohem více peněz!

Zargistrujete svou firmu: