SPORT / Sportovní potřeby - letní sporty

Zadejte minimálně tři znaky

SportObchod.cz

SportObchod.cz

E-shop specializovaný na sportovní potřeby od roku 2002 nabízí vše pro squash, inline, fotbal, hokejbal, tenis, badminton, florbal, snowboard i hokej. Široká nabídka zahrnuje in-line brusle, florbalky, squashové, tenisové i badmintonové rakety, míčky, kopačky a fotbalové míče značek Adidas a Nike, sportovní tašky, oblečení, boty, helmy i chrániče. Střešní nosiče, boxy a nosiče kol Thule a Škoda. V nabídce nechybí sportovní výživa, nápoje, tablety, přípravky pro sílu, stimulaci a spalování tuků.
http://www.sportobchod.cz | Praha-Vršovice
SCOTT SPORTS

SCOTT SPORTS

Výhradní zastoupení značky SCOTT ČR a SR. Prodáváme kola, lyže, lyžařské hole, brýle, cyklistické doplňky, snowboarding a lyžování, helmy, rukavice, batohy, zavazadla. Nabízíme široký sortiment sportovního oblečení, běžecké i cyklistické obuvi SCOTT.
http://www.scott-sports.com | Praha-Staré Město
Sportisimo, s.r.o.

Sportisimo, s.r.o.

Síť maloobchodních prodejen v ČR, s vlastním e-shopem, se zaměřením na sportovní vybavení, textil a obuv. Nabízíme vše pro sport a volný čas od renomovaných světových i českých značek, a to od sportovního oblečení, fitness vybavení, vodního programu, potřeb pro turistiku, kol, in-line bruslí, vybavení pro halové i raketové sporty, fotbal, výběr sjezdových i běžeckých lyží, lyžařského vybavení a oblečení, až po širokou nabídku pro ty nejmenší.
Praha-Třebonice
Sport Fitness Product, s.r.o.

Sport Fitness Product, s.r.o.

Specializovaný fitness shop - sportovní výživa a fitness pomůcky. Nabízíme široký sortiment zboží-proteiny, gymnastické míče, overbally, spalovače, nitrix, karnitin, kreatin, syrovátka, aminokyseliny, vše od renomovaných výrobců Nutrend, Vitalmax, Aminostar, Isostar, Dymatize, Enervit, Carne Labs, Scitec Nutrition, Ledragomma, Gymnic a další. Poskytujeme odborné poradenství, tvorbu redukčních programů, vyšetřovací metody bodystat, kalorimetrie Cortex. Provozujeme maloobchod, velkoobchod, e-shop.
http://sport-fitness.cz/net/ | Praha-Malá Strana
Specialized Concept Store

Specialized Concept Store

Poskytuje prodej a servis kol a doplňků značky Specialized. Společnost působí na trhu více než 15 let. Naše prodejna se řadí mezi specializované obchody a disponuje profesionálním servisem a BG Fit centrem. Eshop.
http://www.cyklo69.cz | Praha-Bubeneč
SPORT REVOLUTION, s.r.o.

SPORT REVOLUTION, s.r.o.

Jsme specializovaná prodejna pro sjezdové a běžecké lyžování. Výhradní dovozce oblečení značky 2117 OF SWEDEN a brýlí SALICE. Nabízíme lyžařské brýle a helmy, lyžařské bundy, kalhoty a boty TECNICA, ATOMIC. Lyžařské vybavení značky BLIZZARD, VOLKL.
STEN marketing, s.r.o.

STEN marketing, s.r.o.

Specializovaná prodejna a e-shop vše na stolní tenis a ping pong. Jsme oficiálními dovozci pro ČR značek Butterfly, Stiga, Donic, Joola, DHS a TSP i velkoobchod, vše je skladem (stoly, pálky), kamenná prodejna. Akademie Petra Korbela.
Ski Centrum Petrovice

Ski Centrum Petrovice

Specializované prodejny a půjčovny sjezdových a běžeckých lyží, snowboardů a doplňků. Prodáváme lyže SALOMON, ATOMIC, VÖLKL, ROSSIGNOL, HEAD, ELAN, VOLANT, CORE. Naše zboží naleznete ve 3 prodejnách v hlavním městě. Bazar a servis lyží a snowboardů.
http://www.bombalyze.cz | Praha-Petrovice
SABE, spol. s r.o.

SABE, spol. s r.o.

Výrobce a prodejce sportovních pohárů a cen. Prodáváme poháry, medaile, figurky, diplomy, plakety, etue, kokardy, věnce, laserové i mechanické gravírování. Nabízíme papírenské zboží, kancelářské potřeby, razítka, kalendáře, diáře, novoročenky.
http://www.sabe.cz | Praha-Smíchov
SKI SURF SPORT

SKI SURF SPORT

Prodejna, půjčovna, servis a bazar sportovního oblečení a vybavení pro windsurfing, kiteboarding (kite), in-line skating, snowboarding i lyžaře. Nabídka kurzů kiteboardingu a snowkitingu. Půjčujeme plachty, kite i kanoe. Prodáváme vozíky za kolo.
http://www.skisurf.cz | Praha-Nové Město
Specialized Concept Store - Peksport

Specialized Concept Store - Peksport

Značková prodejna kol a doplňků Specialized. Kompletní nabídka horských a silničních kol a cyklistického vybavení. Profesionální servis kol a BG FIT centrum.
http://www.peksport.cz | Praha-Vršovice
skier.cz

skier.cz

Specializovaný maloobchod pro sjezdové a závodní lyžování, in-line bruslení a outdoor. U nás naleznete značky Atomic, Völkl, Fischer, Head, Maxel, Leki, K2 a Rollerblade. Dále nabízíme turistickou obuv Lowa, Meindl a funkční prádlo Woolpower.
http://www.skier.cz | Praha-Kobylisy
sportbaby.cz

sportbaby.cz

Žebřiny do dětského pokoje, dětské domácí prolézačky. Dětské žebřiny různých rozměrů, dřevěné a kovové ribstole do bytu.

Výhody registrace firmy

1
Popis nejdůležitější výhody!
2
Mnohem více klientů!
3
Mnohem více peněz!

Zargistrujete svou firmu: