SPORT / Sportovní potřeby - vodní sporty

Zadejte minimálně tři znaky

BISHOP f.o.

BISHOP f.o.

Prodej sportovních potřeb, pomůcek, jízdních kol. Sportovní potřeby pro cyklisty.
AR SPORT SNOWBOARDS, s.r.o.

AR SPORT SNOWBOARDS, s.r.o.

Jsme internetový obchod s kamennou prodejnou a vlastními velkoobchodními sklady. Nabízíme kompletní vybavení na snowboarding (snowboardy, boty, vázání, oblečení, helmy, chrániče a různé doplňky), freeskiing (lyže, vázání, hůlky, oblečení, vaky) a kiteboarding (kiteboardy, footpady, footsrapy, finsy a grab handle). Prodáváme výrobky světových značek 686, Armada, Burton, O?Neill, Dainese, Lamar, Sims, Nitro, Nidecker, Option, Rome, RRD, Salomon, Scott, Smith, Westige, Hamer, Forum.
http://www.snowboards.cz | Vrchlabí-Hořejší Vrchlabí
HERVIS Sport a móda, s.r.o.

HERVIS Sport a móda, s.r.o.

Specializujeme se na sportovní výstroj a výzbroj pro běh, turistiku a outdoor, tenis, fitness, lyžování, snowboarding apod. Nabízíme sportovní obuv a sportovní oblečení téměř všech světových značek jako Adidas, Puma, Nike, Reebock, Salomon, Mammut, Scott, Columbia, Merrell, Head, Blizard, Atomic, Fisher a mnoho dalších. Díky servisu poskytujeme zákazníkům seřízení lyži a kol s certifikátem.
http://www.hervis.cz | Praha-Štěrboholy
Intersport ČR, s.r.o.

Intersport ČR, s.r.o.

Prodej sportovního vybavení a sportovních potřeb. Sportovní řetězec s 33 prodejnami v České republice. Nabízíme široký sortiment sportovních potřeb, sportovního vybavení a doplňků pro dospělé i pro děti. Prodej světových i privátních značek exkluzivně u nás - Crazy Creek, Energetics, Etirel, Genesis, McKinley, ProTouch, TecnoPro. Máme profesionální a kvalitní servis kol, inline bruslí, snowboardů, raket a skiservis. Prodáváme lyže, horská kola, fitness potřeby, in-line brusle.
Bike-Eshop.cz

Bike-Eshop.cz

Internetový obchod s kamennou prodejnou a servisem jízdních kol. Nabízíme velký výběr pánských kol, dámských kol i dětských jízdních kol. Prodáváme horská kola, celoodpružená kola, trekingová kola ( krosová kola ), elektro kola i bmx. Nabízíme také velký výběr cyklistického příslušenství a cyklo komponentů. V prodejně máme skladem k vyzkoušení cyklistické přilby, cyklistické oblečení a cyklistické boty. Dále prodáváme pláště na kolo, odpružené vidlice, pedály, držáky kol, pulsmetry Sigma.
http://www.bike-eshop.cz | Praha-Vršovice
WESCO ČR

WESCO ČR

Pro předškolní i školní děti dodáváme vybavení od postýlek a sportovních potřeb po didaktické hračky. Vybavujeme školy, tělovýchovné jednoty, stacionáře, sportoviště, mateřská centra, dětské koutky a hřiště. Splňujeme normy EU, původ zboží Francie.
http://www.wesco.cz | Praha-Zličín
inSPORTline.cz

inSPORTline.cz

Výrobce značky inSPORTline - vše pro fitness: Rotopedy, Ellipticaly, Cyklotrenažery, Běžecké pásy, Posilovací veže a lavice, činky, trampolíny atd.
http://www.insportline.cz | Praha-Hlubočepy
HUSKY CZ

HUSKY CZ

Vyrábíme a prodáváme outdoorové vybavení. Stany, spací pytle, batohy, tašky, bundy, kalhoty, zimní oblečení. Používáme značkové materiály nowind, polartec, tecnopile, cordura, schoeller. Vybavení expedičních, horolezeckých a záchranářských teamů.
http://www.huskycz.cz | Praha-Žižkov
SportObchod.cz

SportObchod.cz

E-shop specializovaný na sportovní potřeby od roku 2002 nabízí vše pro squash, inline, fotbal, hokejbal, tenis, badminton, florbal, snowboard i hokej. Široká nabídka zahrnuje in-line brusle, florbalky, squashové, tenisové i badmintonové rakety, míčky, kopačky a fotbalové míče značek Adidas a Nike, sportovní tašky, oblečení, boty, helmy i chrániče. Střešní nosiče, boxy a nosiče kol Thule a Škoda. V nabídce nechybí sportovní výživa, nápoje, tablety, přípravky pro sílu, stimulaci a spalování tuků.
http://www.sportobchod.cz | Praha-Vršovice
Domafit Fitness, s.r.o.

Domafit Fitness, s.r.o.

Jsme specialisté na posilovací lavice a stroje. Naleznete u nás nabídku vybavení posiloven pro domácí posilovny, firemní, hotelové a veřejné posilovny. Dodáváme rotopedy, crossové, běžecké a veslovací trenažery, jednoruční činky, kotouče, potřeby na aerobic a jógu. Pro fitness centra realizujeme sportovní podlahy, skříňky do šaten. Posilovací stroje dodáváme od výrobců: Reebok, Scifit, Tuff Stuff, Keysfitness, Horizonfitness, Visionfitness, Runner, HBP, Nautilus, Schwinn.
http://www.domafit.cz | Praha-Podolí
HARFA SPORT

HARFA SPORT

Specializované prodejny sjezdových lyží, běžeckých lyží, snowboardů a veškerých doplňků. Prodáváme lyže SALOMON, ATOMIC, VÖLKL, ROSSIGNOL, HEAD, DYNASTAR, kvalitní lyžařské oblečení KJUS, SPYDER, GOLDWIN, DAEHLIE, SCOTT, BONFIRE, Dale of Norway. Dále u nás naleznete značky BURTON, LANGE, NORDICA, TECNICA, FISCHER, MADSHUS, CRAFT, DALE, POC, LEKI, REUSCH, TOKO, SWIX, ROXY, UVEX, SMITH, ZAI a jiné. Nabízíme profesionální servis, půjčovnu, velké test-centrum aktuálních modelů, bazar a e-shop.
http://www.harfasport.cz | Praha-Vysočany
HANIBAL SPORT

HANIBAL SPORT

Obchod s potřebami pro svobodné cestování. Nabízíme stany, batohy, spacáky, vařiče, termoprádlo. Asolo, Boll, Pinguin, Coleman, Devold, Direct Alpine, Jurek, Lowa, Tilak, Victorinox, Warmpeace, MSR, Petzl, Salewa, Sigg, Suunto, Karrimor, Sensor.
http://www.hanibal.cz | Praha-Vinohrady
SCOTT SPORTS

SCOTT SPORTS

Výhradní zastoupení značky SCOTT ČR a SR. Prodáváme kola, lyže, lyžařské hole, brýle, cyklistické doplňky, snowboarding a lyžování, helmy, rukavice, batohy, zavazadla. Nabízíme široký sortiment sportovního oblečení, běžecké i cyklistické obuvi SCOTT.
http://www.scott-sports.com | Praha-Staré Město
Sportisimo, s.r.o.

Sportisimo, s.r.o.

Síť maloobchodních prodejen v ČR, s vlastním e-shopem, se zaměřením na sportovní vybavení, textil a obuv. Nabízíme vše pro sport a volný čas od renomovaných světových i českých značek, a to od sportovního oblečení, fitness vybavení, vodního programu, potřeb pro turistiku, kol, in-line bruslí, vybavení pro halové i raketové sporty, fotbal, výběr sjezdových i běžeckých lyží, lyžařského vybavení a oblečení, až po širokou nabídku pro ty nejmenší.
Praha-Třebonice
Sport Fitness Product, s.r.o.

Sport Fitness Product, s.r.o.

Specializovaný fitness shop - sportovní výživa a fitness pomůcky. Nabízíme široký sortiment zboží-proteiny, gymnastické míče, overbally, spalovače, nitrix, karnitin, kreatin, syrovátka, aminokyseliny, vše od renomovaných výrobců Nutrend, Vitalmax, Aminostar, Isostar, Dymatize, Enervit, Carne Labs, Scitec Nutrition, Ledragomma, Gymnic a další. Poskytujeme odborné poradenství, tvorbu redukčních programů, vyšetřovací metody bodystat, kalorimetrie Cortex. Provozujeme maloobchod, velkoobchod, e-shop.
http://sport-fitness.cz/net/ | Praha-Malá Strana
Specialized Concept Store

Specialized Concept Store

Poskytuje prodej a servis kol a doplňků značky Specialized. Společnost působí na trhu více než 15 let. Naše prodejna se řadí mezi specializované obchody a disponuje profesionálním servisem a BG Fit centrem. Eshop.
http://www.cyklo69.cz | Praha-Bubeneč
AUTHOR

AUTHOR

AUTHOR představuje evropskou značku pro jízdní, horská a silniční kola, bike příslušenství a sportovní potřeby, jejíž vznik je datován od roku 1993. Dále nabízí veškerý sortiment značek Cateye , Panaracer, RST, Tektro a TACX. Veškerý sortiment naleznete na více než 300 prodejních místech po celé ČR. Author podporuje mnoho českých sportovců a sportovních akcí. Tou významnou je Author maraton tour, seriál závodů horských kol a jedné silniční klasiky.
http://www.author.cz | Praha-Nové Město
PAINTBALL SHOP

PAINTBALL SHOP

Kompletní sortiment paintballového vybavení, garance rychlého dodání, pro dealery velkoobchodní ceny. Profesionální přístup a odborný servis. Paintball - kamenný obchod, velkoobchod, internetový obchod. Pořádaní paintbalových akcí po celé ČR.
HELMY.CZ

HELMY.CZ

E-shop a kamenná prodejna nabízí sportovní chrániče značek Uvex, Dainese, Bern, Oakley, K2, TSG, Westige a další. Naleznete zde helmy na snowboard, přilby na lyže, páteřáky, krunýře, integrální helmy, chrániče kolen a holení i brýlí na lyže.
http://www.helmy.cz | Praha-Vršovice
SPORT REVOLUTION, s.r.o.

SPORT REVOLUTION, s.r.o.

Jsme specializovaná prodejna pro sjezdové a běžecké lyžování. Výhradní dovozce oblečení značky 2117 OF SWEDEN a brýlí SALICE. Nabízíme lyžařské brýle a helmy, lyžařské bundy, kalhoty a boty TECNICA, ATOMIC. Lyžařské vybavení značky BLIZZARD, VOLKL.

Výhody registrace firmy

1
Popis nejdůležitější výhody!
2
Mnohem více klientů!
3
Mnohem více peněz!

Zargistrujete svou firmu: