SPORT / Sportovní zařízení; fitnes

Zadejte minimálně tři znaky

Pavel Trampota - PT - servis

Pavel Trampota - PT - servis

Ihned skladem sportovní výživa na hubnutí, zvýšení výkonu, stavbu svalové hmoty, regeneraci, kloubní výživa. Protein, bílkoviny, sacharidy, diety, carnitin, karnitin, creatin, vitaminy, posilovací stroje, činky, trenažéry. V e-shopu máme vše pro kulturistiku, fitness, wellness, box a další sporty. Promil, Nutrend, Aminostar, Isostar, Vitalmax, Amix, Enervit, BSN, Polar, Scitec, Dymatize, PVL další značky. Zásobování pro posilovny, lékárny, sportovní kluby a prodejny do 24 hodin. Doprava zdarma.
http://www.ptservis.cz | Plzeň-Lobzy
OXYTECHNIC, spol. s r.o.

OXYTECHNIC, spol. s r.o.

Výhradní zástupce QubicaAMF Worldwide pro ČR a SR. Dodáváme bowlingové zařízení, scoring Qubica, instalace, servis, leasing. Prodáváme příslušenství pro bowling.
http://www.amfbowling.cz | Praha-Vysočany
SNOWMANIE

SNOWMANIE

Půjčujeme lyže, snowboardy a vše pro zimní sporty. Provádíme kvalitní servis, včetně potvrzení o seřízení. Nabízíme široký výběr bot, helem, chráničů a oblečení: NITRO, SIMS, WESTIGE, QUECHUA, EXTASSY, LEVEL, GIRO, SALOMON, BLIZZARD, NORDICA, ATOMIC.
http://www.snowmanie.cz | Praha-Podolí
SAVITAR, s.r.o.

SAVITAR, s.r.o.

Dům plný odpočinku a relaxace v historickém centru Litomyšle. Jsme nové relaxační wellness centrum v městě UNESCO, nedaleko zámku. Najdete u nás wellness služby (sauna, parní lázeň, zábavní sprchy, salionárium, sluneční louka, whirlpool) masáže a zábaly, lymfodrenáž, doplněné o služby kosmetiky, pedikúry - manikúry a kadeřnictví. Pro Vaši dokonalou relaxaci nabízíme ubytování v prostorných apartmánech. K příjemnému posezení Vás zveme do kavárny Cafétéria202. Otevřeno i o víkendech a svátcích.
http://www.savitar.cz | Litomyšl-Město
Renospond, s.r.o.

Renospond, s.r.o.

Ubytování v příjemném hotelu s rehabilitačním centrem a celoročním provozem. Hotel se nachází v jedinečném prostředí Českomoravské Vysočiny. Rekondiční pobyty pro seniory, firemní akce, svatby, školy v přírodě, dovolená s dětmi. Koupaliště u hotelu.
SPORTCENTRUM STEP

SPORTCENTRUM STEP

Nabízí sport a wellness služby-tenis, squash, stolní tenis, badminton, curling, golf indoor, bazén, whirlpool, pára, saunový svět, privátní sauna a whirlpool, solární louka, masáže, fitness, bowling, restaurace, bar, dětský koutek. Parkoviště zdarma.
Sportovní areál Berounka

Sportovní areál Berounka

Nově zrekonstruovaný sportovní areál s ubytováním v 1-4 lůžkových pokojích se standardním vybavením. Do komplexu spadá restaurace, šatny, posilovna, venkovní terasa, 2 víceúčelová hřiště s umělým povrchem a 2 fotbalová hřiště.
Kalikovský mlýn

Kalikovský mlýn

Zrekonstruovaný mlýn nabízí stylové prostředí restaurace s průhledem na vodní elektrárnu s Kaplanovou turbínou, zahradní terasou na břehu řeky Mže. Dále nabízíme moderní čtyřdráhový bowling, squash (2 kurty), aerobic, indoor cycling.
http://www.sportcentrumplzen.cz | Plzeň-Jižní Předměstí
Sportovní zařízení města Jičín

Sportovní zařízení města Jičín

Aquapark - bazény, tobogán, vířivka, sauny, pára, plavecké kurzy. Sportcentrum nabízí sportovní haly, fotbalová hřiště, atletické dráhy, kurty. Sportovní areál je vhodný pro soustředění, turnaje. Možnost zajištění ubytování a stravování.
Tělovýchovná Jednota Lokomotiva Trutnov o.s.

Tělovýchovná Jednota Lokomotiva Trutnov o.s.

TJ Loko provozuje sportovní zařízení města stadiony, haly, bazény, ubytování. Zajišťuje činnost oddílů - aikido, atletika, basketbal, box, cyklistika, fotbal, hokej, judo, kanoistika, lyžování, orientační běh, plavání, tenis, volejbal.
http://www.lokotrutnov.cz | Trutnov-Střední Předměstí
TRENÉRSKÁ ŠKOLA PETRA STACHA, MISTRA EVROPY

TRENÉRSKÁ ŠKOLA PETRA STACHA, MISTRA EVROPY

Akreditované zařízení MŠMT ČR pořádá školení, rekvalifikační kurzy a semináře pro výkon povolání (zaměstnání) trenér (osobní, kulturistiky), kondiční trenér, instruktor fitness, sportovní masér a cvičitel ZTV. Kurzy mohou být hrazeny úřady práce.
Fitness.cz & Kettler

Fitness.cz & Kettler

Prodej fitness zařízení a sportovní výživa pro domácí a komerční posilovny. Nabízíme kvalitní posilovací stroje značek: KETTLER, TUNTURI, TECHNOGYM a další. Odborné poradenství a rychlá doprava na adresu zdarma. Možnost nákupu na splátky. Fitness shop sortiment: rotopedy, běžecké pásy, cyklotrenažéry, eliptické trenažéry, činky, ergometry, posilovací lavice, posilovací věže, spinningová kola, steppery, trampolíny, veslařské trenažéry, proteiny, kreatin, sacharidy, dieta a spalovače tuku.
http://www.fitness.cz | Brno-Veveří
Body Brí Studio fitness a wellness pro ženy

Body Brí Studio fitness a wellness pro ženy

Dámské fitness a wellness studio s moderním vybavením pro cvičení, tvarování postavy, hubnutí, odbourávání celulitidy. Nabízíme efektivní cvičení, hubnutí a tvarování postavy pomocí Power Plate, VacuShape, BodyRollu a lymfodrenáž v přístroji Pneuven.
http://www.bodybri.cz | České Budějovice 7
CITY FITNESS CLUB, s.r.o.

CITY FITNESS CLUB, s.r.o.

Naše fitness je místo, kde najdete moderní posilovnu s cardio zónou. Tým osobních trenérů pracujících s přístrojem BODYSTAT. Sály plné cvičení jako ZUMBA, BOSU, ADK, Flowin, joga, aerobik či spinning. Relax zóna nabízí sauny, Kneippovy lázně, masáže.
http://www.cityfitness.cz | České Budějovice 2
Antonín Moravec, s.r.o.

Antonín Moravec, s.r.o.

Provozování posilovny. Možnost využití služeb osobního trenéra a poradce v oblasti výživy.
Strakonice I
POUZAR a spol.

POUZAR a spol.

Nabídka služeb fitness, squash, solária, aerobicu a jógy. Prodej sportovní výživy a squashových potřeb.
http://www.fitnesspouzar.cz | České Budějovice 2
Premier Club 11, s.r.o.

Premier Club 11, s.r.o.

Provoz fitness a wellness centra.
http://www.vivafitnes.cz | České Budějovice 3
Homegym, s.r.o.

Homegym, s.r.o.

Naše fitness centrum nabízí posilování pod odborným vedením fitness trenéra a kvalitní posilovací stroje zahraničních značek. Sportovní výživa pro každého za výhodných podmínek je u nás samozřejmostí.
Fitness24 s.r.o.

Fitness24 s.r.o.

Provozujeme maloobchod i velkoobchod, kde sportovní výživa, vitamíny a doplňky stravy pro zdraví, krásu, posilování, fitness, dietu i hubnutí jsou hlavním sortimentem našeho prodeje. Oficiálně na našem trhu zastupujeme značky MUSCLETECH, Muscle Asylum Project, Cytogenix Laboratories nebo Iovate, kterými zásobujeme prodejní sítě, fitness centra, posilovny i lékárny. Nabízíme prodej za maloobchodní i velkoobchodní ceny, rychlou dopravu zdarma a vysokou skladovou dostupnost. Provozujeme posilovnu.
http://www.fitness-24.cz | Blatnice pod Svatým Antonínkem
Infinit relaxační centrum (pobočka Brno-Bystrc)

Infinit relaxační centrum (pobočka Brno-Bystrc)

Centrum nabízí saunový svět (finská, tropická, selská, parní sauna), relaxační bazén a ledový bazének. Dále je k dispozici fitness, osobní tréninky, odborné masáže, privátní whirlpool, solná oxyterapie, solárium, wellness pobyty, tenis, půjčovna kol.
http://www.infinit.cz | Brno-Bystrc

Výhody registrace firmy

1
Popis nejdůležitější výhody!
2
Mnohem více klientů!
3
Mnohem více peněz!

Zargistrujete svou firmu: