SPORT / Sportovní potřeby - zimní sporty

Zadejte minimálně tři znaky

BISHOP f.o.

BISHOP f.o.

Prodej sportovních potřeb, pomůcek, jízdních kol. Sportovní potřeby pro cyklisty.
Adidasmania.cz

Adidasmania.cz

Internetový obchod s nabídkou kolekce značky adidas. Autorizovaný e-shop adidas nabízí více než 2500 položek v kategoriích fotbal, tenis, basketbal, běh, hala, outdoor a plavání. Sportovní oblečení a vybavení pro ženy a muže. V kolekci adidas Originals najdete módní boty, mikiny, trička, bundy, kalhoty, tašky, batohy, čepice, pásky, kšiltovky a šortky. Fotbalové vybavení zahrnuje kopačky, míče, chrániče, dresy, štuplny, kraťasy a soupravy. Dámská, pánská, dětská obuv od nás je zárukou kvality.
AR SPORT SNOWBOARDS, s.r.o.

AR SPORT SNOWBOARDS, s.r.o.

Jsme internetový obchod s kamennou prodejnou a vlastními velkoobchodními sklady. Nabízíme kompletní vybavení na snowboarding (snowboardy, boty, vázání, oblečení, helmy, chrániče a různé doplňky), freeskiing (lyže, vázání, hůlky, oblečení, vaky) a kiteboarding (kiteboardy, footpady, footsrapy, finsy a grab handle). Prodáváme výrobky světových značek 686, Armada, Burton, O?Neill, Dainese, Lamar, Sims, Nitro, Nidecker, Option, Rome, RRD, Salomon, Scott, Smith, Westige, Hamer, Forum.
http://www.snowboards.cz | Vrchlabí-Hořejší Vrchlabí
HERVIS Sport a móda, s.r.o.

HERVIS Sport a móda, s.r.o.

Specializujeme se na sportovní výstroj a výzbroj pro běh, turistiku a outdoor, tenis, fitness, lyžování, snowboarding apod. Nabízíme sportovní obuv a sportovní oblečení téměř všech světových značek jako Adidas, Puma, Nike, Reebock, Salomon, Mammut, Scott, Columbia, Merrell, Head, Blizard, Atomic, Fisher a mnoho dalších. Díky servisu poskytujeme zákazníkům seřízení lyži a kol s certifikátem.
http://www.hervis.cz | Praha-Štěrboholy
Intersport ČR, s.r.o.

Intersport ČR, s.r.o.

Prodej sportovního vybavení a sportovních potřeb. Sportovní řetězec s 33 prodejnami v České republice. Nabízíme široký sortiment sportovních potřeb, sportovního vybavení a doplňků pro dospělé i pro děti. Prodej světových i privátních značek exkluzivně u nás - Crazy Creek, Energetics, Etirel, Genesis, McKinley, ProTouch, TecnoPro. Máme profesionální a kvalitní servis kol, inline bruslí, snowboardů, raket a skiservis. Prodáváme lyže, horská kola, fitness potřeby, in-line brusle.
Bike-Eshop.cz

Bike-Eshop.cz

Internetový obchod s kamennou prodejnou a servisem jízdních kol. Nabízíme velký výběr pánských kol, dámských kol i dětských jízdních kol. Prodáváme horská kola, celoodpružená kola, trekingová kola ( krosová kola ), elektro kola i bmx. Nabízíme také velký výběr cyklistického příslušenství a cyklo komponentů. V prodejně máme skladem k vyzkoušení cyklistické přilby, cyklistické oblečení a cyklistické boty. Dále prodáváme pláště na kolo, odpružené vidlice, pedály, držáky kol, pulsmetry Sigma.
http://www.bike-eshop.cz | Praha-Vršovice
WESCO ČR

WESCO ČR

Pro předškolní i školní děti dodáváme vybavení od postýlek a sportovních potřeb po didaktické hračky. Vybavujeme školy, tělovýchovné jednoty, stacionáře, sportoviště, mateřská centra, dětské koutky a hřiště. Splňujeme normy EU, původ zboží Francie.
http://www.wesco.cz | Praha-Zličín
inSPORTline.cz

inSPORTline.cz

Výrobce značky inSPORTline - vše pro fitness: Rotopedy, Ellipticaly, Cyklotrenažery, Běžecké pásy, Posilovací veže a lavice, činky, trampolíny atd.
http://www.insportline.cz | Praha-Hlubočepy
HUSKY CZ

HUSKY CZ

Vyrábíme a prodáváme outdoorové vybavení. Stany, spací pytle, batohy, tašky, bundy, kalhoty, zimní oblečení. Používáme značkové materiály nowind, polartec, tecnopile, cordura, schoeller. Vybavení expedičních, horolezeckých a záchranářských teamů.
http://www.huskycz.cz | Praha-Žižkov
SportObchod.cz

SportObchod.cz

E-shop specializovaný na sportovní potřeby od roku 2002 nabízí vše pro squash, inline, fotbal, hokejbal, tenis, badminton, florbal, snowboard i hokej. Široká nabídka zahrnuje in-line brusle, florbalky, squashové, tenisové i badmintonové rakety, míčky, kopačky a fotbalové míče značek Adidas a Nike, sportovní tašky, oblečení, boty, helmy i chrániče. Střešní nosiče, boxy a nosiče kol Thule a Škoda. V nabídce nechybí sportovní výživa, nápoje, tablety, přípravky pro sílu, stimulaci a spalování tuků.
http://www.sportobchod.cz | Praha-Vršovice
Domafit Fitness, s.r.o.

Domafit Fitness, s.r.o.

Jsme specialisté na posilovací lavice a stroje. Naleznete u nás nabídku vybavení posiloven pro domácí posilovny, firemní, hotelové a veřejné posilovny. Dodáváme rotopedy, crossové, běžecké a veslovací trenažery, jednoruční činky, kotouče, potřeby na aerobic a jógu. Pro fitness centra realizujeme sportovní podlahy, skříňky do šaten. Posilovací stroje dodáváme od výrobců: Reebok, Scifit, Tuff Stuff, Keysfitness, Horizonfitness, Visionfitness, Runner, HBP, Nautilus, Schwinn.
http://www.domafit.cz | Praha-Podolí
HARFA SPORT

HARFA SPORT

Specializované prodejny sjezdových lyží, běžeckých lyží, snowboardů a veškerých doplňků. Prodáváme lyže SALOMON, ATOMIC, VÖLKL, ROSSIGNOL, HEAD, DYNASTAR, kvalitní lyžařské oblečení KJUS, SPYDER, GOLDWIN, DAEHLIE, SCOTT, BONFIRE, Dale of Norway. Dále u nás naleznete značky BURTON, LANGE, NORDICA, TECNICA, FISCHER, MADSHUS, CRAFT, DALE, POC, LEKI, REUSCH, TOKO, SWIX, ROXY, UVEX, SMITH, ZAI a jiné. Nabízíme profesionální servis, půjčovnu, velké test-centrum aktuálních modelů, bazar a e-shop.
http://www.harfasport.cz | Praha-Vysočany
HANIBAL SPORT

HANIBAL SPORT

Obchod s potřebami pro svobodné cestování. Nabízíme stany, batohy, spacáky, vařiče, termoprádlo. Asolo, Boll, Pinguin, Coleman, Devold, Direct Alpine, Jurek, Lowa, Tilak, Victorinox, Warmpeace, MSR, Petzl, Salewa, Sigg, Suunto, Karrimor, Sensor.
http://www.hanibal.cz | Praha-Vinohrady
SCOTT SPORTS

SCOTT SPORTS

Výhradní zastoupení značky SCOTT ČR a SR. Prodáváme kola, lyže, lyžařské hole, brýle, cyklistické doplňky, snowboarding a lyžování, helmy, rukavice, batohy, zavazadla. Nabízíme široký sortiment sportovního oblečení, běžecké i cyklistické obuvi SCOTT.
http://www.scott-sports.com | Praha-Staré Město
Sportisimo, s.r.o.

Sportisimo, s.r.o.

Síť maloobchodních prodejen v ČR, s vlastním e-shopem, se zaměřením na sportovní vybavení, textil a obuv. Nabízíme vše pro sport a volný čas od renomovaných světových i českých značek, a to od sportovního oblečení, fitness vybavení, vodního programu, potřeb pro turistiku, kol, in-line bruslí, vybavení pro halové i raketové sporty, fotbal, výběr sjezdových i běžeckých lyží, lyžařského vybavení a oblečení, až po širokou nabídku pro ty nejmenší.
Praha-Třebonice
Sport Fitness Product, s.r.o.

Sport Fitness Product, s.r.o.

Specializovaný fitness shop - sportovní výživa a fitness pomůcky. Nabízíme široký sortiment zboží-proteiny, gymnastické míče, overbally, spalovače, nitrix, karnitin, kreatin, syrovátka, aminokyseliny, vše od renomovaných výrobců Nutrend, Vitalmax, Aminostar, Isostar, Dymatize, Enervit, Carne Labs, Scitec Nutrition, Ledragomma, Gymnic a další. Poskytujeme odborné poradenství, tvorbu redukčních programů, vyšetřovací metody bodystat, kalorimetrie Cortex. Provozujeme maloobchod, velkoobchod, e-shop.
http://sport-fitness.cz/net/ | Praha-Malá Strana
Specialized Concept Store

Specialized Concept Store

Poskytuje prodej a servis kol a doplňků značky Specialized. Společnost působí na trhu více než 15 let. Naše prodejna se řadí mezi specializované obchody a disponuje profesionálním servisem a BG Fit centrem. Eshop.
http://www.cyklo69.cz | Praha-Bubeneč
AUTHOR

AUTHOR

AUTHOR představuje evropskou značku pro jízdní, horská a silniční kola, bike příslušenství a sportovní potřeby, jejíž vznik je datován od roku 1993. Dále nabízí veškerý sortiment značek Cateye , Panaracer, RST, Tektro a TACX. Veškerý sortiment naleznete na více než 300 prodejních místech po celé ČR. Author podporuje mnoho českých sportovců a sportovních akcí. Tou významnou je Author maraton tour, seriál závodů horských kol a jedné silniční klasiky.
http://www.author.cz | Praha-Nové Město
PAINTBALL SHOP

PAINTBALL SHOP

Kompletní sortiment paintballového vybavení, garance rychlého dodání, pro dealery velkoobchodní ceny. Profesionální přístup a odborný servis. Paintball - kamenný obchod, velkoobchod, internetový obchod. Pořádaní paintbalových akcí po celé ČR.
HELMY.CZ

HELMY.CZ

E-shop a kamenná prodejna nabízí sportovní chrániče značek Uvex, Dainese, Bern, Oakley, K2, TSG, Westige a další. Naleznete zde helmy na snowboard, přilby na lyže, páteřáky, krunýře, integrální helmy, chrániče kolen a holení i brýlí na lyže.
http://www.helmy.cz | Praha-Vršovice

Výhody registrace firmy

1
Popis nejdůležitější výhody!
2
Mnohem více klientů!
3
Mnohem více peněz!

Zargistrujete svou firmu: